/ بدون تصنيف / Pizza Hut To Cut Back On Preservatives, Antibiotics, Additives

Pizza Hut To Cut Back On Preservatives, Antibiotics, Additives

Pizza may not have a reputation as a health food, but that’s no reason to use ingredients that may make the pizza even less good for you. In an effort to reach consumers clamoring for less-questionable fast food, Pizza Hut has announced some upcoming upgrades to its ingredients.

By the end of March 2017, Pizza Hut will cease using cheese with artificial preservatives. The company has set the same deadline for cutting out antibiotics in the chicken it uses — “for its pizzas.” It’s important to note that qualification as Pizza Hut also sells chicken wings and pasta dishes that contain chicken.

This summer (by the end of July), all the meat used at Pizza Hut will be free of two controversial food additives: butylated hydroxytoluene (BHT), and butylated hydroxyanisole (BHA), the latter of which is currently listed as a known carcinogen in California.

The company tells Fortune that it also plans to remove additional preservatives and additives by 2020.


by Chris Morran via Consumerist

عن الكاتب :

شاب مغربي أحب كل جديد في عالم الانترنت من مواقع وبرامج واحب التدوين ودائما ابحث عن الجديد لتطوير مهاراتي في مختلف الميادين التي تعجبني لكي انقل معرفتي وتجاربي لآخرين حتى يستفيدوا بقدر ما استفدت انا ;)
الموضوع السابق :إنتقل إلى الموضوع السابق
الموضوع التالي :إنتقل إلى الموضوع القادم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

بوابة القاهرة: شكرا لإبداء رأيك

تعديل

التصنيفات

التصنيفات

خطاب السيسي

الصفحات

يتم التشغيل بواسطة Blogger.

التصنيفات

التصنيفات

Ads 468x60px

Social Icons

تعرف على بوابة القاهرة

المتابعون

أرشيف الموقع

Featured Posts